Appareils et accessoires
Gebakkrans met geroosterde groenten
Prép. 30min
Total 1h 40min
8 porties
Ingrédients
Geroosterde groenten
-
venkelknol in partjes (1 cm)80 g
-
rode uien in partjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (2 cm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
olijfolie2 el
Pesto
-
Parmezaanse kaas20 g
-
pijnboompitten10 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren30 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout¼ tl
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1-2 cm) en ingevroren200 g
-
bloem200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
150 g Camembert, in 8 gelijke stukkengeitenkaas in 8 gelijke stukken150 g
-
eierdooier losgeklopt1
-
kerstomaten aan de tros200 g
-
verse basilicumbladeren (optionnel)10
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
645.2 mg
Protides
8.6 g
Calories
1737.1 kJ /
415.2 kcal
Lipides
32.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
17.2 g
Glucides
23.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Meringue spoken
12h 25min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Asperge-watermeloen salade
40min
Romige snijbietsoep
35min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min