Appareils et accessoires
Slow Cooked Potatoes
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Peeling
-
800 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)800 g
-
water600 g
-
vegetable oil (optionnel) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
219.9 mg
Protides
2.2 g
Calories
332.1 kJ /
79.4 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thanksgiving Feast
16 Recettes
Canada
Canada
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Skirt Steak Spiralized Salad
35min
Medicine Ball Tea
20min
Boulangère potatoes
1h 40min
Onion Skin Broth
1h 5min
Marinated peppers
55min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Peeled Garlic
5min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Peeler Mashed Potatoes
35min