Appareils et accessoires
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Prép. 1h
Total 2h 50min
12 pieces
Ingrédients
Biscuit Base Dough
-
blanched almonds200 g
-
medium egg1
-
cornflour40 g
-
vegan margarine30 g
-
caster sugar60 g
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Vegan Caramel
-
caster sugar250 g
-
coconut cream to taste280 - 310 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vegan margarine cold and in one piece50 g
-
vinegar1 Tbsp
Vanilla Cream
-
water50 g
-
caster sugar170 g
-
vanilla sugar, homemade5 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)150 g
-
lemon juice2 - 3 drops
Chocolate Sauce
-
vegan dark chocolate small pieces or callets200 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
110.3 mg
Protides
7 g
Calories
2146 kJ /
512.9 kcal
Lipides
30.2 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
13.8 g
Glucides
57.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Miso Fudge
2h
Easy and Quick Vegetable Pickles
Pas d’évaluation
Aquafaba Meringue Star Cookies
1h 45min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3h 20min
Frozen Yogurt with Honey and Olive Oil
8h
Sumac and Quinoa Lavosh
2h
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15h 15min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9h 15min
Incan Hot Chocolate
40min