Appareils et accessoires
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
Prép. 15min
Total 2h
8 portions
Ingrédients
-
water230 g
-
caster sugar10 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (7 g)1 heaped tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
rice flour50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing25 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
seedless red grapes10
-
Brie cheese, cut in small piecesTaleggio cheese cut in small pieces100 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt (optionnel) for garnishing1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
506.3 mg
Protides
4.1 g
Calories
1032.7 kJ /
246.8 kcal
Lipides
9.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
33.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 Std. 40 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Vegan Mozzarella
8 Std. 50 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 Std. 5 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Date and Pecan Protein Balls
10 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.