Appareils et accessoires
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Prép. 25min
Total 16h 50min
6 porties
Ingrédients
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
559.2 mg
Protides
23.5 g
Calories
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Lipides
26 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
29.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Mexicaanse limoensoep
40min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Hongaarse champignonsoep
30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Spaanse risotto
40min
Kip tikka masala
1h 10min