Appareils et accessoires
Rode ogen gevulde eieren
Prép. 15min
Total 40min
12 stuks
Ingrédients
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
141.1 mg
Protides
2.8 g
Calories
235.3 kJ /
56.2 kcal
Lipides
4.7 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
Vegan cheeseburgers
10h
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Koken van bulgur
35min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Thaise burgers
35min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
BBQ-saus
20min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min