Appareils et accessoires
Sous-Vide Turkey Breast
Prép. 15min
Total 3h
4 portions
Ingrédients
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
709.6 mg
Protides
39.8 g
Calories
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
6.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Pickled Watermelon Rind
1h 30min
Brazilian Limeade
10min
Ground Bison Meat
35min
Raspberry Vinaigrette
10min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Basic Parboiled White Rice
35min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Caprese Egg White Omelet
20min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Spiced Almond Milk
15min