Appareils et accessoires
Salted Egg Yolk Custard Buns
Prép. 30min
Total 25h
25 pieces
Ingrédients
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
320.7 mg
Protides
2.4 g
Calories
555.6 kJ /
132.8 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is always Room at our Table
36 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sayur Asem
Pas d’évaluation
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Pas d’évaluation
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Pas d’évaluation
Slow cooked Pears in Red Wine
Pas d’évaluation
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Pas d’évaluation
Squid ink pasta
1h
Mee Soto
1h 10min
Sambal Kangkung
10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min