Appareils et accessoires
Spaghetti carbonara
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optionnel)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
2528 kJ /
604 kcal
Lipides
27 g
Fibre
4.6 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cottage pie
1h 10min
Lasagne bolognese
2h 30min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Honingraat
1h 30min
Steak Stroganoff
45min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Steak tartaar
30min
Tandoori kip wraps
50min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min