Appareils et accessoires
Kerstman macarons
Prép. 1h 10min
Total 3h 20min
40 stuks
Ingrédients
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
6.7 mg
Protides
1 g
Calories
276 kJ /
66 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
8.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Crème pâtissière
15min
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Soezendeeg
2h
Meringue spoken
12h 25min
Snelle chocolade amandel fudge
Pas d’évaluation
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation