Appareils et accessoires
Taart met karamel en vanille
Prép. 30min
Total 4h 30min
12 stuks
Ingrédients
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
22.2 mg
Protides
3.9 g
Calories
1868.8 kJ /
446.5 kcal
Lipides
25.9 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
15.3 g
Glucides
49.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dagelijks en creatief
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Karameltaart
3h 50min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Kwarktaart in potjes
4h
Worteltaart
2h
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Banketbakkersroom
15min