Versions compatibles
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sweet Potatoes
- 4 sweet potatoes (approx. 230 g each)
- 20 g olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
Banana Sriracha Mayo
- 250 g sunflower oil
- 1 banana, cut in pieces
- 30 g sriracha sauce
- 1 medium egg (see tip)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Coleslaw
- 150 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 250 g cabbage leaves, cut in pieces
- 5 g cider vinegar
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Lentil Sauce
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
½ - 1
fresh jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces
ou ½ - 1 pickled jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces - 20 g vegetable oil
- 300 g lentils
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground cumin
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- fresh coriander, for serving
- 1 lime, cut in wedges, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4698 kJ / 1123 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 96 g
- Lipides
- 75 g
- Graisses saturées
- 9.8 g
- Fibre
- 17 g
- Sodium
- 1155 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min