Versions compatibles
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sweet Potatoes
- 4 sweet potatoes (approx. 230 g each)
- 20 g olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
Banana Sriracha Mayo
- 250 g sunflower oil
- 1 banana, cut in pieces
- 30 g sriracha sauce
- 1 medium egg (see tip)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Coleslaw
- 150 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 250 g cabbage leaves, cut in pieces
- 5 g cider vinegar
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Lentil Sauce
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
½ - 1
fresh jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces
ou ½ - 1 pickled jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces - 20 g vegetable oil
- 300 g lentils
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground cumin
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- fresh coriander, for serving
- 1 lime, cut in wedges, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4698 kJ / 1123 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 96 g
- Lipides
- 75 g
- Graisses saturées
- 9.8 g
- Fibre
- 17 g
- Sodium
- 1155 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min