Appareils et accessoires
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Prép. 15min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
1 el gedroogde gemengde kruidenverse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)6 takjes
-
teentje knoflook1
-
zout2 ½ tl
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
rundvlees bovenzijde700 g
-
water500 g
-
sjalot gehalveerd1
-
ansjovisfilet, in olie1
-
kappertjes op azijn (optionnel)1 tl
-
olijfolie30 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)600 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse muntblaadjes6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1109 mg
Protides
40.5 g
Calories
1401.8 kJ /
335 kcal
Lipides
16.5 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Gestoomd paaslam met groentjes
Keine Bewertungen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Rijstsalade
1 Std.
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Zalm met venkel
40 Min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min