Appareils et accessoires
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Prép. 5min
Total 45min
2 portions
Ingrédients
-
mozzarella (low-moisture) in pieces3 oz
-
Parmesan cheese1 oz
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed4 oz
-
garlic clove1
-
large eggs2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
875.9 mg
Protides
25.1 g
Calories
1354 kJ /
323.6 kcal
Lipides
20 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
10.1 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Keto Pecan Tarts
2h 20min
Lentil Hummus
10min
Paleo Focaccia
50min
Beet Hummus
20min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Keto Pumpkin Pie
4h 10min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Buckwheat Pancakes
40min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Keto Cranberry Sauce
20min