Appareils et accessoires
Fermented Red Onions
Prép. 30min
Total 84h 30min
1 Total recipe
Ingrédients
-
red onions sliced (approx. ⅛ in.)18 oz
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
1.2 mg
Protides
6 g
Calories
836 kJ /
200 kcal
Lipides
1 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fermentation with TM6
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Pretzel Bread
7 godz. 20 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 min
Paleo Sausage Breakfast Biscuits
1 godz. 15 min
Soft and Cheesy Pita Bread
30 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min