Appareils et accessoires
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Prép. 15min
Total 3h 50min
6 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
449.3 mg
Protides
16.2 g
Calories
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Lipides
10.5 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Mexicaanse limoensoep
40min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Hornazo
Pas d’évaluation
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Ciabattabroodjes
3h 30min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h