Appareils et accessoires
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Prép. 20min
Total 3h 40min
4 stuks
Ingrédients
Zwarte rijst pizzadeeg
-
zwarte rijst100 g
-
broodbloem100 g
-
water130 g
-
verse gist4 - 5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
zout1 tl
Courgetteroom
-
uien20 g
-
extra vergine olijfolie25 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)250 g
-
verse basilicumbladeren2
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
Gebakken garnalen
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gepelde rauwe garnalen100 g
-
currypoeder½ tl
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
kwark80 g
-
gedroogde pepervlokken1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
148.8 mg
Protides
13.5 g
Calories
1430 kJ /
341.8 kcal
Lipides
13.8 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
41.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Virgin chai vanille cocktail
45 min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 godz. 30 min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
Yoghurtdressing
5 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Sangria
10 min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 godz. 20 min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 min
Mangochutney
1 godz. 20 min
Mexicaanse kippensoep
40 min