Appareils et accessoires
Lang rijzende pizza
Prép. 30min
Total 20h
4 stuks
Ingrédients
Het deeg (de dag ervoor)
-
water200 g
-
verse gist3 g
-
200 g manitoba bloem, (zie tip)tarwebloem (zie tip)200 g
Het deeg (de dag zelf)
-
koud water120 g
-
200 g manitoba bloemtarwebloem200 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten20 g
-
vloeibaar moutextract (optionnel)1 tl
-
zout8 g
-
150 g mozzarella, in schijfjesbuffelmozzarella in schijfjes150 g
Topping
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
courgettes in blokjes (2 cm)200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
Parmezaanse kaas50 g
-
verse basilicumbladeren3 - 4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
1060.5 mg
Protides
22.3 g
Calories
2560.3 kJ /
611.5 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
9.5 g
Glucides
74.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dagelijks en creatief
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Fijngehakt rauw vlees
35min
Koken van speltgraan
Pas d’évaluation
Veen- en vlierbessen punch
Pas d’évaluation
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Piadina uit Emilia Romagna
15min