Appareils et accessoires
Pulled pork burgers
Prép. 20min
Total 4h 50min
6 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden800 g
-
uien gehalveerd en dan in plakjes gesneden110 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
water225 g
-
appelazijn170 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
barbecuesaus en iets meer om op te dienen510 g
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
groene slabladeren om op te dienen
-
hamburger broodjes6
-
rode ui gehalveerd en dan in plakjes gesneden
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
847 mg
Protides
27 g
Calories
1807 kJ /
432 kcal
Lipides
18 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Snackflix Board
Pas d’évaluation
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Lactosevrije warme chocolademelk
Pas d’évaluation
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Nasi Goreng
40min
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation