Appareils et accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Prép. 20min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
2280 kJ /
545 kcal
Lipides
45 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Speculoos druiven tiramisu
1h
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min