Appareils et accessoires
Nyonya kip-curry bun
Prép. 10min
Total 2h 45min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
521 mg
Protides
23 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Lipides
26 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Frisse koolsalade
15 Min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen