Appareils et accessoires
Alpenmacaroni
Prép. 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
3642 kJ /
874 kcal
Lipides
45 g
Glucides
92 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groente-Omeletten
30min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Vegetarische hamburger
45min
Gevulde veggieslakken
45min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Enchiladas met rundvlees
30min
Miso carbonara udon noedels
25min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Risotto bolognese
45min