Appareils et accessoires
Glühwein
Prép. 5min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
13.2 mg
Protides
0.5 g
Calories
375 kJ /
89 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batbout met kaas
30min
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Matzeballen
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Mini panettone
Pas d’évaluation
Halloween quiche
2h
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
1h 50min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation