Appareils et accessoires
Curryketchup
Prép. 15min
Total 30min
4 potten
Ingrédients
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 pot
Protides
8 g
Calories
1680 kJ /
401 kcal
Lipides
15 g
Fibre
6.9 g
Glucides
56 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Champagne gelei
Geen beoordelingen
Yoghurtdressing
5min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
BBQ-saus
20min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.