Appareils et accessoires
Flammekuchen
Prép. 15min
Total 1h
4 portie
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protides
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Omelet Caprese
30min
Sunrise smoothie
10min
Gekruide lamstaart
40min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Tunesische Chorba
45min