Appareils et accessoires
Levercake
Prép. 45min
Total 1h 50min
8 porties
Ingrédients
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Protides
19 g
Calories
1362 kJ /
325 kcal
Lipides
23 g
Fibre
1.5 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Regenboog Veggie Pizza
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min