Appareils et accessoires
Asparagus and potatoes with hollandaise
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
738.7 mg
Protides
11.6 g
Calories
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Lipides
40.5 g
Fibre
9.1 g
Graisses saturées
24.4 g
Glucides
41.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Lemon Caper Aioli
10min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Pas d’évaluation
Quiche Lorraine
45min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Sushi donuts
50min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Ham mousse
10min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Pas d’évaluation
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Aïoli
5min