Appareils et accessoires
Mushroom Risotto (TM6)
Prép. 15min
Total 40min
4 portion
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
30 g onionshallot30 g
-
butter, unsalted30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
rice, white, type Arborio (e.g. Arborio)325 g
-
white wine, dry60 g
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
mushroom, fresh sliced255 g
-
water700 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
110.6 mg
Protides
13.8 g
Calories
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Lipides
14.8 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
69.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club CA - 1st edition
18 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Versatile smooth soup
45min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Mushroom risotto
30min
Basic Soup Purée
Pas d’évaluation
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Melting moments with strawberry cream
45min