Appareils et accessoires
Tiger Shaped Pineapple Tarts
Prép. 20min
Total 1h 50min
35 pieces
Ingrédients
Pineapple jam
-
fresh pineapples (Josaphine and Morris), peeled, eyes and core removed, cut in cubes (3 cm)1500 g
-
sugar100 g
-
cinnamon stick1
Dough
-
lump sugar70 g
-
plain flour200 g
-
low protein flour (cake flour)200 g
-
full cream milk powder80 g
-
cornflour (starch)20 g
-
unsalted butter cold, cut in cubes (1 cm)300 g
-
egg yolks2
-
natural vanilla extract½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
food colouring paste pink, red, yellow, green and black9 - 10 drops
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
175 mg
Protides
2 g
Calories
595 kJ /
142 kcal
Lipides
1 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sesame Crème
10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Shallot Oil
25min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Pineapple Tarts
1h 30min
Soy milk
24h 30min
Peanut Butter
5min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Homemade Soy Milk
35min