Appareils et accessoires
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Prép. 5min
Total 5h
8 pieces
Ingrédients
Glutinous rice layer
-
glutinous rice100 g
-
water for soaking
-
blue clitoria flowers (bunga telang)10 g
-
hot water50 g
-
coconut milk80 g
-
salt1 pinch
-
coconut oil
-
water800 g
-
pandan leaves cut in 3 cm length2
Pandan custard layer
-
pandan leaves cut in 5 cm length (see tips)10
-
water600 g
-
coconut milk100 g
-
egg1
-
sugar50 g
-
tapioca flour30 g
-
white rice flour20 g
-
potato starch15 g
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
184.9 mg
Protides
2.5 g
Calories
639.8 kJ /
152.9 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
24.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nester TM7
30 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Pas d’évaluation
Otak-otak Steamed Buns
1h 40min
Layered bread
2h 30min
Homemade Soy Milk
30min
Onde Onde Cupcakes
1h 5min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Mee Soto
1h 10min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Sambal Tumis
1h 10min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Bee Hive Cake
2h 50min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min