Appareils et accessoires
Spicy pineapple vinaigrette
Prép. 5min
Total 5min
300 g
Ingrédients
-
fresh pineapple flesh only, cut into chunks210 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
white wine vinegar20 g
-
honey to taste15 - 30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground cayenne pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 300 g
Sodium
474.8 mg
Protides
1.2 g
Calories
2411.7 kJ /
576.4 kcal
Lipides
44.8 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
46.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Swiss Rösti
9h
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
NZ mustard sauce
15min
Apple cider dressing
5min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Empanada pastry
45min
Zingy avocado and lime dip
10min
Herb and garlic dip
5min