Appareils et accessoires
Tomato passata
Prép. 10min
Total 1h 40min
1300 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1300 g
Sodium
3556.5 mg
Protides
12.6 g
Calories
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Lipides
42.2 g
Fibre
17.1 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
60.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Burnt orange marmalade
14h 20min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Beef stock paste
3h
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Tomato ketchup
1h 25min
Butter
10min
Tomato relish
2h 10min
Quince paste
4h 10min
Rich tomato relish
2h 15min
Mixed berry jam
50min