Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
TM6 TM5 TM31

Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli

3.7 (9 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g red onion, quartered
  • 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
  • 1 garlic clove
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 15 g mustard
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
  • 30 g olive oil
  • 4 tsp pickled capers, drained

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1665 kJ / 398 kcal
Protides
26 g
Glucides
12 g
Lipides
29 g
Graisses saturées
6 g
Fibre
28 g
Sodium
1389 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives