Versions compatibles
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Protides
- 46.6 g
- Glucides
- 3.6 g
- Lipides
- 23.5 g
- Graisses saturées
- 7.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 944.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Lamb's fry with bacon
1h 20 min
Thai red pork curry
35min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Lemon caper butter
10 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1sa 15 dk
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min