Beef and beer pie
TM6

Beef and beer pie

4.1 (58 évaluations )

Ingrédients

Beef and beer stew

  • 40 g olive oil
  • 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
  • 1 tsp salt
  • 2 pinch ground black pepper
  • 150 g brown onion, cut into pieces
  • 15 g cornflour
  • 250 g water
  • 150 g leek, cut into slices
  • 330 g dark beer
  • 1 tsp fresh thyme, leaves only
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp Meat stock paste (see Tips)

Pastry and assembly

  • 150 g plain flour
  • 65 g butter, cold, cut into cubes
  • 1 egg
  • ½ tsp salt
  • 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2710.8 kJ / 647.5 kcal
Protides
39.5 g
Glucides
36.3 g
Lipides
35.5 g
Graisses saturées
13.8 g
Fibre
3.3 g
Sodium
1138.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives