Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
TM6 TM5

Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle

4.3 (65 évaluations )

Ingrédients

  • 1000 g water
  • 60 g olive oil
  • 200 g dried pappardelle pasta
  • 2 garlic cloves
  • ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 10 fresh sage leaves
  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith
  • 90 g pancetta, cut into pieces
  • 40 g pine nuts
  • fresh ricotta cheese (not smooth), to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
4052.4 kJ / 968.6 kcal
Protides
21.9 g
Glucides
80.3 g
Lipides
62.8 g
Graisses saturées
11.4 g
Fibre
4.4 g
Sodium
384.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives