Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Protides
- 28.8 g
- Glucides
- 64.5 g
- Lipides
- 10.7 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 1382.3 mg
Recettes alternatives
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Pork san choy bau
25 Min
Miso salmon broth
40min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Asian chicken noodle soup
1h 35 min
Thai chicken wraps
40min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
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Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
San bei ji (three cup chicken)
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Miso chicken noodle soup (gut health)
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