Appareils et accessoires
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
Prép. 20min
Total 1h 30min
12 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
Dough
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sun-dried tomatoes30 g
-
water130 g
-
milk100 g
-
sugar1 tsp
-
fresh yeast crumbled25 g
-
flour500 g
-
olive oil40 g
-
salt1 ½ tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
olive oil for greasing1 tbsp
-
breadcrumbs for sprinkling2 tbsp
-
pesto rosso50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
235.3 mg
Protides
10 g
Calories
1146 kJ /
273.9 kcal
Lipides
9.7 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
36.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Easter
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sayur Asem
Pas d’évaluation
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Pas d’évaluation
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Fish and Chips
30min
Allergen Free Overnight Oats
8h
Creamy miso mushroom udon
45min
Nanaimo Bars
3h 5min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Basil Peach Sorbet
10min
Neapolitan pizza
1h 30min
Bulghur
35min
Roasted Cauliflower Houmous
30min