Avocado with egg and salmon tartare
TM6

Avocado with egg and salmon tartare

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 6 eggs (53-63 g each), cold
  • water, to fill to 1 l mark
  • 2 stalks fresh dill, leaves only
  • 250 g salmon fillets, skinless, sushi quality, cut in pieces
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 5 g olive oil, lemon flavoured
    ou 5 g olive oil
  • 1 tsp dried red peppercorn
  • ½ tsp salt
  • 3 avocados
  • 30 g mixed sprouts
  • 6 slices white bread, toasted

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1678.3 kJ / 401.2 kcal
Protides
19.2 g
Glucides
24.7 g
Lipides
26.3 g
Graisses saturées
5.2 g
Fibre
8.2 g
Sodium
435.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives