Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 70 g oțet balsamic
- 80 g vin alb
- 80 g miere
- 20 g muștar de Dijon
- 1 lingură rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 1 cățel de usturoi
-
4
file de somon proaspăt, fără piele și fără oase (cca. 150 g fiecare)
ou 4 fileuri de somon, congelate, cu sau fără piele, decongelate (cca. 150 g fiecare) - ½ linguriță sare de mare
- 1 priză piper negru măcinat
- 500 g dovlecei
- 1 lingură ulei de măsline, plus pentru uns
- 1 lingură zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 22 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 1.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Tagliatelle de morcovi și dovlecei, la aburi
35 dk
Spaghetti cu ton
40 dk
Risotto cu mix de fructe de mare
Keine Bewertungen
Ciocolată caldă cu portocale, pe băț
2 godz. 50 min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1 Std. 15 Min
Sparanghel sous-vide
Keine Bewertungen
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1 Std. 15 Min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min
Somon cu fenicul și risotto
25 Min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 Min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1sa 30 dk