Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
- 2 oz day old bread, cut into pieces
- 1 tsp fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 2 tsp dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz whipping cream
- 2 pinches saffron, plus extra to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 790.8 kJ / 189 kcal
- Protides
- 10 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 14 g
- Graisses saturées
- 5.3 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 0.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pasta Amatriciana
30min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Cholent
4h 50min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Oysters Rockefeller
25 min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1h 10min
Nicoise Salad
1u. 15min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Browned pork cubes
15 min