Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Protides
- 40.3 g
- Glucides
- 12.5 g
- Lipides
- 28.8 g
- Graisses saturées
- 7.3 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 0.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Boeuf Bourguignon
11j 25 menit
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Apple Tart (TM6)
1h
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10 min
Heat-Treated Eggs
20 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min