Versions compatibles
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protides
- 39.9 g
- Glucides
- 20.8 g
- Lipides
- 51.1 g
- Graisses saturées
- 22.9 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 637.4 mg
Recettes alternatives
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Oysters Kilpatrick
15min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Swedish meatballs and mash
50min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min