Versions compatibles
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salsa verde
- 1 garlic clove
- 4 anchovy fillets, drained
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 20 - 30 g radish leaves (reserve the radishes for the salad)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 pinches curry powder
- 2 pinches cayenne pepper
- 10 fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp baby pickled capers, rinsed and drained
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Fish and quinoa salad
- 150 g tri-colour quinoa
- 1100 g water, plus extra to soak
- 1 tsp sea salt, plus extra to season
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- ½ lemon, cut into 4 slices
- 1 whole white fish (see Tips)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 30 g mixed salad leaves
- 1 Granny Smith apple, cut into matchsticks
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2385.5 kJ / 568 kcal
- Protides
- 57.8 g
- Glucides
- 30.1 g
- Lipides
- 22.2 g
- Graisses saturées
- 3.9 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 2066 mg
Recettes alternatives
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 Min
Green juice (12 months+)
10 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Asian-style mussels
30 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Chinese greens with XO sauce
1hod. 50min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min