Appareils et accessoires
Sous-vide peren met kaneel
Prép. 20min
Total 2h 5min
4 porties
Ingrédients
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3 mg
Protides
2 g
Calories
1024 kJ /
244 kcal
Lipides
3 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Snackflix Board
Pas d’évaluation
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Vijgenmosterd
25min
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
400-500 g ui karameliseren
50min
200-300 g ui glaceren
Pas d’évaluation
200 g ui fruiten
20min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min