Appareils et accessoires
Sous-vide miso aubergine
Prép. 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingrédients
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
670 mg
Protides
4 g
Calories
654 kJ /
156 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Pierogi met vlees
1h
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Caipirinha van mango
5min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Zalmtartaar
10min