Appareils et accessoires
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
Prép. 20min
Total 13h 30min
4 porties
Ingrédients
-
gedroogde kikkererwten75 g
-
water en iets meer om de kikkererwten te weken750 g
-
korte korrel rijst (bv. paella rijst)125 g
-
uien in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie20 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta2 tl
-
saffraan1 zakje
-
witte wijn (veganistisch)100 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
tomatenpuree15 g
-
paprika in stukken (2-3 cm)125 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
zongedroogde tomaten in plakjes15 g
-
zout1 tl
-
groene olijven, ontpit60 g
-
groene erwten (vers of diepvries) indien bevroren dan ontdooid100 g
-
verse peterselie als afwerking½ bos
-
citroen in partjes1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
857 mg
Protides
9.8 g
Calories
1425.4 kJ /
340.7 kcal
Lipides
9.4 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
52.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Hummus van rode biet
10min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Indiase groentencurry
50min
Vegetarische bonenburger
1h 20min