Appareils et accessoires
Umami Paste
Prép. 5min
Total 5min
17 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
dried shiitake mushrooms½ oz
-
nori sheets broken in pieces2
-
light soy sauce½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra, to cover5 ½ oz
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, white (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
114 mg
Protides
2 g
Calories
456 kJ /
109 kcal
Lipides
11 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stock Your Staples
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Basil Pesto
10 Min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40 Min
Asian-Style Sautéed Rice
35 Min
Marzipan bites
45 Min
Vegetable Shumai
45 Min
Naan Bread
2 Std. 50 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Pineapple curd (TM6)
20 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min