Appareils et accessoires
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
Prép. 15min
Total 45min
36 pieces
Ingrédients
Potstickers
-
extra virgin olive oil to grease
-
ginger peeled, cut into pieces, plus 1 tsp grated ginger, divided½ oz
-
fresh cilantro leaves only1 ½ oz
-
garlic cloves2
-
green onions cut into pieces (2 in.)3
-
bok choy cut into pieces4 oz
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
red bell peppers destemmed, deseeded4 oz
-
tamari sauce1 oz
-
sesame oil1 oz
-
store-bought dumpling wrappers (3½ in. diam.)36
-
water20 oz
Chili Dipping Sauce
-
tamari sauce4 tbsp
-
black bean garlic sauce2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
rice vinegar4 tbsp
-
chili garlic sauce2 tsp
-
grated ginger1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
211 mg
Protides
1 g
Calories
163 kJ /
39 kcal
Lipides
1 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese New Year
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 Std.
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 Std. 45 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Baked Mushroom Empanadas
1 Std. 50 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Thai Curry Noodles
25 Min