Appareils et accessoires
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
Prép. 30min
Total 1h
30 pieces
Ingrédients
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
green onion trimmed, in pieces1
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
zucchini diced16 oz
-
mozzarella diced5 oz
-
panko bread crumbs3 ½ oz
-
large egg1
-
olive oil spray
Lemon Aioli
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp lemon juice1
-
garlic cloves3
-
salt½ tsp
-
mayonnaise7 oz
-
mustard2 tsp
-
gravlax sliced, to serve6 oz
-
fresh dill to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
4 g
Calories
372 kJ /
89 kcal
Lipides
7 g
Fibre
0 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Fare
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Caponata
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Mushroom Risotto
30min
Beet Hummus
20min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Cheese Puffs
40min
Yam Gratin
30min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Buckwheat Pancakes
40min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Butternut Squash and Apple Soup
30min